» Отдых » Новости туризма

На курортах Литви - все менше вільних місць у зимові канікули

    всего 84291 отеля

На курортах Литви - все менше вільних місць у зимові канікули

Литва є одним з найпопулярніших напрямків відпочинку росіян протягом усього року. Але новорічні дні тут - традиційно високий сезон. До теперішнього часу, як повідомляють литовські готельєри, у багатьох місцях розміщення вже не залишилося вільних номерів.

Так, в оздоровчому комплексі Grand SPA Lietuva на курорті Друскінінкай можна забронювати лише місце в ресторані за святковим столом, а всі 247 номерів зайняті. Переважна більшість постояльців готелю на Новий рік - туристи з Санкт-Петербурга і Білорусії, а також російськомовні жителі Німеччини, повідомляє DELFI. lt. Гості приїжджають на період від тижня до двох, оскільки, крім власне святкування Нового року, їх цікавлять та оздоровчі процедури.

Вільні місця на зимові канікули все ще може запропонувати Паланга. Як зазначають власники готелів і курортних комплексів, тут новорічні бронювання практично завжди відбуваються саме протягом грудня. Причина полягає в тому, що відпочинок в Паланзі вибирають переважно самі литовці. Правда, з минулого року зросло і число росіян, а також гостей із Латвії.

Оздоровчий курорт Друскінінкай і морський курорт Паланга, поряд із столицею країни, є найбільш популярними напрямками відпочинку в Литві. Також все більшим попитом користується тихий сімейний курорт Бірштонас.
22 ноября 2012, 14:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт