» Отдых » Новости туризма

Найдорожчі ресторани Латвії знаходяться в Юрмалі

    всего 84291 отеля

Найдорожчі ресторани Латвії знаходяться в Юрмалі

Латвійська преса провела порівняльний аналіз цін в ресторанах країни. За даними журналістів, найдорожчі страви готують в Юрмалі: тут ціна за порцію може досягати 45 латів (близько 2,5 тисячі рублів).

У першу трійку найдорожчих ресторанів увійшли юрмальського закладу Caviar Club в готелі Baltic Beach і Orrizonte, а також ресторан Ziemeļblāzma в ризькому готелі Islande Hotel, повідомляє DELFI. lv. На ціну блюд впливають вартість інгредієнтів, репутація ресторану, його місце розташування й ім'я шеф-кухаря.

Найдорожчим другою стравою в меню Caviar Club є креветки особливого виду ( gamba ), запечені в часниковому маслі з овочевим жульєном і картопляними чіпсами ( 45 латів ). Друге місце по дорожнечі зайняло страва, що подається в цьому ж закладі: хвіст омара на пару із запеченими в печі яблуками кальвадос і раковим соусом (37 латов/2000 рублів ). На третьому - ноги камчатського краба з часниковим маслом (28 латів/1500 рублів, Orrizonte ).

Крім морепродуктів, високими цінами відрізняються страви з дичини. Стейк з оленини, витриманий в ялівцевому маринаді, з картопляним пюре і глазурованими в червоному вині каштанами та цибулею шалот, в Ziemeļblāzma варто близько 28 латів. Цікаво, що володіє репутацією найдорожчого ризький ресторан Vincents знаходиться порівняно далеко від лідерів. Найвища ціна тут - 21 лат (1100 рублів ).
20 сентября 2010, 17:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт