» Отдых » Новости туризма

На Мальорці відкриється перший готель Park Hyatt

    всего 84291 отеля

На Мальорці відкриється перший готель Park Hyatt

Перший готель бренду Park Hyatt відкриється на іспанській Мальорці. Він розміститься в декількох хвилинах ходьби від історичної бухти Арта (Coves d'Artá) на північному сході острова.

Бренд Hyatt відкриє перший готель на острові Майорка (Іспанія) на узбережжі Середземного моря. Острів Майорка - воістину одне з найкрасивіших місць в Європі, а Іспанія була і залишається одним з популярних напрямків світового туризму. Таким чином, Park Hyatt Mallorca зміцнить позиції мережі в Європі і на нових ринках.

У готелі буде 142 номери. В інфраструктуру увійдуть два ресторани, лаунж-бар, бар біля басейну, пляжний клуб, зали для проведення зустрічей і заходів загальною площею 1200 квадратних метрів, спа-салон і фітнес-центр. Недалеко від готелю буде розташоване поле для гольфу на 18 лунок.

" Мальорка є одним з найкрасивіших місць в Європі, і ми віримо, що Park Hyatt Mallorca зможе надати гостям безпрецедентний рівень розкоші і гостинності ".

Будівництво готелю, дизайн якого виконаний в традиційному майорканском стилі, буде закінчено в 2015 році. З номерів Park Hyatt Mallorca, який буде підніматися над долиною Каньямель, будуть відкриватися дивовижні види на гладь моря і древнє місто Арта.
20 марта 2013, 17:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт