» Отдых » Новости туризма

Dubai Eye. В ОАЕ побудують найвище колесо огляду в світі

    всего 84291 отеля

Dubai Eye. В ОАЕ побудують найвище колесо огляду в світі

У Дубаї побудують найбільшу колесо огляду в світі - Dubai Eye.

Атракціон, назва якого перекладається як Око Дубая, буде вище Singapore Flyer (165 м ), нинішнього лідера серед споруд цього типу. Крім того, Dubai Eye залишить позаду і New York Wheel (190 м ), нью-йоркське колесо огляду, будівництво якого завершиться в 2015 році. Дубайський атракціон буде підніматися над містом на 210 м.

Dubai Eye не перший дубайський проект, який претендує на титул найвищий у світі: тут розташований хмарочос Бурдж-Халіфа. А місцевий Dubai Mall визнаний найбільшим торгово - розважальним центром у світі.

Око Дубая є частиною великомасштабного проекту Bluewaters Island, який передбачає створення штучного мегаострова. Крім колеса огляду тут планується побудувати готельну і розважальну зони, квартал з малоповерховими і висотними будинками, а також класичний близькосхідний ринок.

Bluewaters Island з'явиться поруч з престижним районом Джумейра-Біч-Резіденс, острів і суша будуть пов'язані мостами з автомобільної і монорельсової дорогами.

Проекту, реалізація якого почнеться в квітні 2013 і займе три роки, обійдеться в 6 млрд дирхамів ($ 1,6 млрд). На будівництво колеса огляду витратить 1 млрд дирхамів (понад $ 272 млн).

Колесо обозрение завжди привертає багато туристів, тому інвестиції в такі проекти швидко окупаються. Так, London Eye і Singapore Flyer - найбільш відвідувані розваги в обох містах. Щорічно на атракціоні в Лондонекатается близько 3,75 млн осіб.

За прогнозами, найбільше колесо огляду у світі приверне в місто понад 3 млн туристів в рік. У міру збільшення пасажиропотоку будуть поступово розширюватися дороги і мости, що ведуть на острів Bluewaters Island.
19 марта 2013, 15:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт