» Отдых » Новости туризма

Безкоштовний Wi-Fi - на курортах Валь-Гардени

    всего 84291 отеля

Безкоштовний Wi-Fi - на курортах Валь-Гардени

Італійська курортна область Валь-Гардена в нинішньому зимовому сезоні пропонує своїм гостям кілька зон безкоштовного бездротового доступу в інтернет. Wi-Fi, зокрема, є в туристичному інформаційному офісі курорту Ортіз, пішохідній зоні в центрі цього містечка, на церковній площі і, частково, на променаді Луїса Тренкера.

Крім того, Wi-Fi доступний на центральній площі Сан-Христини (Santa Cristina Valgardena), в районі туристичного інфоцентру Сельви (Selva di Val Gardena) і в безлічі офісів з продажу скі-пасів, повідомляє Dolomitisuperski. ru. Можна вийти в інтернет на нижніх і верхніх станціях витягів Seceda, Ciampinoi, Danterceppies, Risaccia, Piz Sella, Piz Seteur, Sasso Levante, Bullaccia, Panorama і Siusi - Alpe di Siusi. Для отримання доступу до деяких мережах потрібно буде пройти просту реєстрацію.

Валь-Гардена - долина протяжністю більше 15 кілометрів, що лежить біля підніжжя гори Сассолунго ( " Довгий камінь " ) в західній частині Доломітових Альп. Регіон неодноразово отримував нагороди як наймальовничіший гірськолижний курорт в світі, а також ставав місцем проведення міжнародних змагань найвищого рівня. Сезон тут триває до початку-середини квітня.
13 февраля 2013, 20:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт