» Отдых » Новости туризма

Тайський транссексуал підозрюється в пограбуванні туриста з Росії

    всего 84291 отеля

Тайський транссексуал підозрюється в пограбуванні туриста з Росії

Російський турист, який відпочиває на тайському острові Пхукет, позбувся золотого ланцюга вартістю понад 4 тисяч доларів США. У крадіжці він звинувачує "ледібої" (ladyboy) - одного з численних транссексуалів, яких гості Таїланду часто приймають за жінок легкої поведінки.

30-річний росіянин хотів весело провести час на вулиці Soi Bangla, де зосереджена безліч нічних клубів. Там чоловік, за його словами, познайомився з красивою жінкою, після нетривалого флірту з якої виявив, що дороге прикраса покинуло його шию. Турист звернувся в поліцію, у якій зібрана власна база даних транссексуалів, які промишляють на острові, і в даний час у правоохоронців вже є підозрюваний. Поліцейські вважають, що золотий ланцюг з шиї туриста "ледібой" зняв під час обіймів і поцілунків, повідомляє видання Phuket Wan.

"Ледібої", або "katoeys" по-тайськи, беруть участь у спеціальних конкурсах краси, організовують свої музичні групи та самі по собі є магнітом для туристів. Однак останнім слід бути уважнішими, вирушаючи на пошуки розваг в злачні квартали Пхукета. Незважаючи на те, що влада Таїланду ведуть боротьбу з транссексуалами, що пропонують інтимні послуги, особливо - близько сімейних курортів, вони як і раніше збираються близько нічних клубів і ловлять у свої мережі довірливих гостей країни.
21 ноября 2012, 15:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт