» Отдых » Новости туризма

На Байкалі достроково відкрили гірськолижний сезон

    всего 84291 отеля

На Байкалі достроково відкрили гірськолижний сезон

Завдяки відмінним погодним умовам гірськолижний курорт "Гора соболині" на Байкалі дав старт сезону катання на місяць раніше наміченого терміну. У минулі вихідні були відкриті траса "Полога", навчальний схил, і на кілька годин в пробному режимі був запущений підйомник до вершини гори. Як у суботу, так і в неділю тут відпочило більше 260 гірськолижників і сноубордистів.

Найбільший в Сибіру курорт "Гора соболині" знаходиться на півдні Байкалу, в 2,3 кілометра від міста Байкальськ і в 1 кілометрі від федеральної траси Москва - Владивосток. Тут діє мережа сертифікованих трас і підйомників. Вартість скі-пасу в порівнянні з торішнім сезоном не змінилася - 750 рублів за будній денний абонемент і 1400 рублів - у вихідний день. Є також знижки для дітей і постояльців готелів курорту.

Серед новинок "Гори соболині" - запуск додаткової тюбінгового траси довжиною 120 метрів, що представляє із себе каскад гірок, повідомляє РІА "Новости". Любителям гострих відчуттів запропонують прокотитися в зорбі і випробувати більш екстремальну гірку для катання на Ледянки.
19 ноября 2012, 16:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт