» Отдых » Новости туризма

Прикордонники готуються до напливу туристів в зимові канікули

    всего 84291 отеля

Прикордонники готуються до напливу туристів в зимові канікули

Північно-Західне митне управління (СЗТУ) і Прикордонне управління ФСБ Росії по Санкт-Петербургу і Ленінградській області обіцяють працювати над скороченням черг на перетин державного кордону. У цих цілях розроблений комплекс відповідних заходів.

У будь святкові дні число туристів, що відправляються в інші країни на автомобілі, помітно зростає. Тільки за 3 дні листопадових вихідних через російсько-фінляндський ділянку кордону (МАПП Торфяновка - валимо, Брусничне - Нуйяма і Святогірськ - Іматра) в обох напрямках прослідувало 102 000 чоловік. Виборзькій митницею було оформлено близько 30 тисяч легкових автомобілів.

За прогнозами СЗТУ, з 28 грудня по 9 січня турпотік збільшиться більш ніж удвічі. У цей же період роком раніше кордон щодня перетинало близько 45 тисяч осіб; в майбутні зимові канікули їх число може зрости до 100-110 тисяч. Працівники прикордонний пообіцяли, що з метою збільшення пропускної спроможності МАПП смуги для вантажного транспорту будуть частково використані для пропуску та оформлення легкових автомобілів, повідомляє ІТАР-ТАРС. При цьому черг за участю туристичних автобусів не очікується, оскільки представники Прикордонного управління ФСБ Росії по Санкт-Петербургу і Ленінградській області заздалегідь узгодили графіки руху організованих тургруп.
19 ноября 2012, 20:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт