» Отдых » Новости туризма

Готель Radisson Blu відкрився в Києві

    всего 84291 отеля

Готель Radisson Blu відкрився в Києві

У Києві відбулося відкриття готелю Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil, який став другим представником готельної групи Rezidor в українській столиці і сьомим на території країни. Готель розташований в історичному районі міста - Подолі, одному з найжвавіших туристичних центрів Києва.

У готелі - 164 стильних дизайнерських номери. З кімнат, розташованих на верхніх поверхах будівлі, відкривається мальовничий вид на Московський міст і Контрактову площу. До послуг гостей - ресторан "Старокиївський", що пропонує меню зі страв національної та міжнародної кухні, а також "Кафе 17", де можна перекусити, випити кави і почитати, взявши книгу з книжкової полиці.

В інфраструктуру комплексу також входять лобі-бар, тренажерний зал, парковка на 24 місця, багатофункціональна конференц-зона на шість залів і окрема зона для кава-брейків на балконах, де можна організувати фуршет на 200 гостей.

На території доступний безкоштовний інтернет, йдеться в прес-релізі компанії. Вартість проживання в готелі - від 180 євро за ніч при двомісному розміщенні.
21 ноября 2012, 11:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт