» Отдых » Новости туризма

Екіпажі літаків визначили ознаки ідеального пасажира

    всего 84291 отеля

Екіпажі літаків визначили ознаки ідеального пасажира

Опитування понад 700 екіпажів авіакомпаній з 85 країн світу, проведений мета-пошукачем авіаквитків Skyscanner, визначив, як виглядає ідеальний авіапасажир. Згідно з результатами опитування, ідеальний пасажир - це чоловік віком від 31 до 40 років, що летить в поодинці економічним класом і що почав подорож швидше для власного задоволення, ніж по роботі.

Екіпажі спілкуються з людьми з різних верств суспільства. І, беручи до уваги той факт, що близько 3 мільйонів людей піднімаються в небо на літаках кожен день, легко уявити, що звички і вимоги деяких з них виявляться просто нестерпними. Причому пасажири преміальних класів нестерпні набагато частіше, ніж летять в економ.

Опитування показало, що у 26% членів екіпажу найбільше роздратування викликають пасажири, клацають пальцями для залучення уваги бортпровідника. Іншими неприємними звичками є спроби покинути своє місце до того, як згасне табло "пристебнути ремені" або помістити занадто багато багажу на верхні полиці для зберігання ручної поклажі - про це заявили відповідно 13% і 11% опитаних.

Крім того, кожного десятого бортпровідника дратують люди, які базікають під час демонстрації техніки безпеки перед вильотом. Члени екіпажу вважають, що багато хто часто літають пасажири ставляться надто зневажливо до цієї дійсно важливої процедури.

Ще 7% бортпровідників відзначили як дратівливу звичку пасажирів вкладати сміття в кишені крісла. 6% опитаних зізналися, що їм не подобаються виклики стюардеси тільки для того, щоб поскаржитися на температуру повітря в салоні авіалайнера. Стільки ж членів персоналу назвали дратівливими прохання принести іншу їжу, повідомляє прес-служба Skyscanner.
18 ноября 2012, 14:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт