» Отдых » Новости туризма

Tez Tour продав два готелі Amara в Туреччині

    всего 84291 отеля

Tez Tour продав два готелі Amara в Туреччині

Холдинг Tez Tour продав два зі своїх чотирьох готелів в Туреччині - Amara Beach Resort Comfort і Amara Wing Resort, в минулому - Rixos Kemer. На сьогоднішній день в управлінні компанії залишаються входять в мережу Amara World готелю Amara Dolce Vita і Amara Club Marine.

Готель Amara Beach Resort Comfort на 308 номерів знаходиться в Сіде, на березі Середземного моря. Його новим власником став бізнесмен з Азербайджану, який володіє п'ятизірковим готелем Alva Donna в Белеку. Amara Beach Resort Comfort також перейшов під бренд Alva Donna і з 1 листопада працює під назвою Alva Donna Beach Resort Comfort.

Ім'я покупця готелю Amara Wing Resort в Кемері не розголошується. Готель складається з чотириповерхового корпусу Main Building і комплексу триповерхових будівель Garden Area, в ній - 332 номери, пише " Турбізнес ".

Варто відзначити, що у зв'язку зі зміною власників може змінитися вартість проживання в готелях.

Видно кризис торкнув таку велику туристичну компанію як ТезТур. Раніше 12 вересня компанія не встигла продовжити делегування доменного імені www.teztour.com і втратила це імя.
16 ноября 2012, 16:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт