» Отдых » Новости туризма

Київ визнали найпривабливішим європейським містом для туристів

    всего 84291 отеля

Київ визнали найпривабливішим європейським містом для туристів

Міжнародний туристичний ресурс TripAdvisor склав рейтинг європейських міст, які можуть похвалитися найбільш швидкозростаючою популярністю серед мандрівників і туристів.

Київ і сусідня з ним Москва виявилися в числі тих, які приваблюють туристів з кожним роком все більше і більше. Хоча першість серед європейських міст виявилося в італійського міста Турин. Куди частіше стали цікавити в туристичному плані Санкт-Петербург.

У числі популярних серед туристів європейських напрямків є італійський Неаполь і шотландський Глазго. Стрімко набирає популярність і іспанській Валенсії, а в Північній Ірландії туристи більше почали цікавити пам'ятками Белфаста, а ось популярність серед англійських напрямків все більше набуває Ліверпуль, пише "Біржовий лідер".

Розглядаючи картину туризму у світовому масштабі, то самі стрімкі темпи розвитку демонструє аргентинське місто-порт Мар-дель-Плата, а друге місце у багатонаселеного бразильського міста Сан-Паулу. Українська столиця опинилася не лише європейським лідером, але і одним з лідерів на глобальному рівні, зайнявши третю позицію в списку. Позитивну тенденцію підхопили уругвайський Монтевідео і австралійський Перт. Другу половину першої десятки зайняли відразу два мексиканських міста - Мехіко та Гвадалахара. Все більше інтерес туристи виявляють до астралійскому Хобарт, а закривають Топ-10 світових туристичних напрямків Москва і Турін.
15 ноября 2012, 17:19





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт