» Отдых » Новости туризма

Військові дії в Ізраїлі не зачіпають туристів

    всего 84291 отеля

Військові дії в Ізраїлі не зачіпають туристів

Відучора в Ізраїлі проводиться масштабна операція проти бойовиків ХАМАС у секторі Газа. Конфліктуючі сторони обмінялися ракетними ударами, є жертви. Військові дії зачіпають лише територію біля кордонів сектора Газа ; у районах, де розташовані курорти, відпочинкові туристів ніщо не заважає.

Поки не надходила інформація про відмови російських туристів від уже запланованих поїздок в Ізраїль. З введенням безвізового в'їзду ця країна стала дуже популярним у росіян напрямком відпочинку. Зокрема, з січня по вересень 2012 року в Ізраїлі побувало близько 424 тисяч російських туристів. Це на 18% більше показника 2011 року. А в цілому за дев'ять місяців країну відвідало 2,6 мільйона гостей з-за кордону - на 174,8 тисячі осіб більше, ніж рік тому.

Ізраїль пропонує широкий спектр видів туризму: екскурсійний, пляжний, оздоровчий, паломницький. Влади зацікавлені в забезпеченні повної безпеки іноземних гостей, щоб не втратити турпотік.
15 ноября 2012, 14:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт