» Отдых » Новости туризма

Оновлений готель відкрився на тайському острові Пі - Пі

    всего 84291 отеля

Оновлений готель відкрився на тайському острові Пі - Пі

На півдні Таїланду прийняв перших гостей оновлений готель Outrigger Phi Phi Island Resort & Spa. Раніше він називався Phi Phi Island Village Beach Resort & Spa, але був придбаний гавайської компанією Outrigger Hotels & Resorts, активно розширює свою присутність в Таїланді.

Восени компанія проводила в готелі реставраційні та будівельні роботи, в ході яких з'явилося 44 нових бунгало з виходом в сад. Площа кожного будиночка становить 53 квадратних метри. Всі разом вони створюють у постояльців враження проживання в традиційної тайської селі.

Разом з тим інтер'єри бунгало сучасні. Усередині кожного є зручні меблі, телевізори з пласкими екранами і док - станції для iPod/iPhone, повідомляє AsiaTravelTips.

Готель знаходиться на північному сході острова Пі - Пі ( Phi Phi ), в 800 метрах від піщаного пляжу. Outrigger пропонує своїм гостям зайнятися дайвінгом, плаванням з маскою і риболовлею. Вони можуть відправитися на індивідуальні човнові екскурсії або в місцевий спа - центр. Проживання в Outrigger Phi Phi Island Resort & Spa - від 230 євро на добу.
15 ноября 2012, 10:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт