» Отдых » Новости туризма

Курорт Формігаль оновився до відкриття сезону

    всего 84291 отеля

Курорт Формігаль оновився до відкриття сезону

Іспанська гірськолижний курорт Формігальготується до початку нового сезону. У середньому, кататися тут можна з кінця листопада до початку квітня в залежності від погодних умов. Поки снігу на курорті недостатньо, температура перевищує нульову позначку. Тим не менше в очікуванні зими Формігаль приготував своїм гостям ряд новинок.

Зокрема, в цьому році почне роботу каток, створений з екологічного льоду і займає площу понад 300 квадратних метрів, повідомляє BuenoLatina. ru. Імовірно, за сезон каток відвідає більше 30 тисяч чоловік. Кататися буде можна при будь-якій погоді незалежно від температури навколишнього середовища.

Ще одним розвагою стане спортивний центр Portalet Park площею понад 10 гектарів. Відвідувачі центру зможуть покататися на "Бублик" і собачих упряжках, пограти в пейнтбол і картинг на снігу або взяти участь в будівництво голку. У числі пропозицій Portalet Park також - катання на сноубайках (велосипедах з короткими гірськими лижами замість коліс) і Snake Gliss - груповий спуск з гори на санках.

Лижний центр Формігаль (Formigal, офіційно - Арамон-Формігаль) розташовується біля містечка Сальен-де-Гальєго (Sallent de Gallego) у верхній частині долини Тена (західні Піренеї, область Уеска), зовсім поруч з перевалом Сомпорт (1631 метр). Це найбільший з гірськолижних курортів Іспанії: тут прокладено 137 кілометрів трас. На схилах встановлено в загальній складності 76 підйомників, пропускна спроможність яких складає 97 605 осіб на годину, і 1180 снігових гармат, які гарантують якість покриття на протязі всього сезону.
15 ноября 2012, 13:37





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт