» Отдых » Новости туризма

Один з літаків Аерофлот отримає ретро -розмальовку

    всего 84291 отеля

Один з літаків Аерофлот отримає ретро -розмальовку

Авіакомпанія "Аерофлот " має намір розфарбувати один зі своїх нових літаків Airbus A320 в ретро - стилі. Наявність у флоті 1-2 літаків в ретро - лівреї стає вже майже правилом для провідних європейських перевізників. Як правило, ця акція приурочується до ювілею компанії, і " Аерофлот " не став винятком - в майбутньому році йому виповниться 90 років.

Перевізник організував інтернет -голосування для вибору ретро - розмальовки на своїй сторінці в мережі Facebook. Користувачі можуть вибрати з чотирьох версій. На даний момент лідирує найбільш старий варіант лівреї, що використовувався переважно в п'ятдесятих і шістдесятих роках минулого століття.

Передбачається, що Airbus A320 в ретро - розмальовці може з'явитися в парку " Аерофлоту " в першій половині майбутнього року. Соверменние лайнери в ретро - лівреї є, зокрема, у Finnair, Lufthansa, Austrian, Aer Lingus, Air France, Thai Airways та інших компаній.
08 ноября 2012, 21:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт