» Отдых » Новости туризма

Lufthansa надасть пасажирам інтернет на борту літака

    всего 84291 отеля

Lufthansa надасть пасажирам інтернет на борту літака

Найбільша німецька авіакомпанія Lufthansa буде надавати на 66 авіалайнерах з більше 370 своїх літаків мережу Flynet, якій пасажири смогшут користуватися в польоті.

На борту літаків Lufthansa за годину використання інтернету пасажирам пропонують заплатити 10,95 євро, при цьому добовий абонемент на послугу буде коштувати 19,95 євро. На даний момент Lufthansa оснастила інтернетом літаки, які літають на найбільші відстані - в Центральну і Південну Америку, Японію і азіатську частину Росії.

Разом з тим, серед європейських авіаперевізників інтернет у польоті також ввела шведська SAS, що дозволяє пасажирам користуватися послугою в тестовому режимі безкоштовно. При цьому TAP ( Португалія ) розраховує впродовж двох тижнів оснастити Інтернетом всі літаки моделі Airbus A330.

Авіакомпанія Air France-KLM має намір надати інтернет в двох літаках Boeing в лютому 2013 року, проте напрямки, на яких будуть літати літаки з інтернетом, ще не оголошені, пише видання Berliner Zeitung.
20 августа 2012, 18:19


Тэги: интернет в самолете, самолет, авиакомпании, Lufthansa, Internet на борту самолёта





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт