» Отдых » Новости туризма

На Старому Арбаті в Москві відкрився хостел

    всего 84291 отеля

На Старому Арбаті в Москві відкрився хостел

У Москві відбулося відкриття хостелу, розташованого в центрі міста - на Старому Арбаті. Він займає третій і четвертий поверхи історичної будівлі.

У хостелі Da! Hostel - 16 номерів, в яких одночасно можуть розміститися 104 постояльця. У кімнатах, розділених на загальні та виключно жіночі, від двох до десяти місць. Передбачені також сімейні номери з двоярусними ліжками, де нижній ярус - двоспальний.

Спальні оформлені в індивідуальному стилі. В кожному номері є персональні ящики із замками, а над ліжками розміщуються невеликі полиці, розетки і бра. При заселенні гостям видають домашні тапочки, які зберігаються у пронумерованих контейнерах.

У хостелі також передбачено дві загальні зони, по одній на кожному поверсі. В одній є телевізор і два ноутбуки, в іншій - м'які пуфи, телевізор з ігровою приставкою і книжкові полиці, які збираються заповнити літературою на різних мовах. На нижньому поверсі розташована простора кухня з трьома холодильниками, мікрохвильовкою, плитою і зоною для готування. На верхньому також є невелика кухня, де можна приготувати каву або зробити бутерброд. Для кожного гостя передбачені окремі пронумеровані скриньки, де можна зберігати продукти. Власники пропонують постояльцям привозити із своїх країн спеції, щоб на кухні зібралася колекція приправ з усього світу. Крім того, гостей просять привозити газети зі своїх міст - ними поступово обклеюють стелю на кухні.

Вартість розміщення в хостелі становить від 550 рублів на добу з людини. У серпні діють спеціальні ціни - саме недороге спальне місце обійдеться в 350 рублів, а приватна кімната - в 1800 рублів, пише The Village.
06 августа 2012, 10:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт