» Отдых » Новости туризма

Новий розкішний готель відкривається на Хайнані

    всего 84291 отеля

Новий розкішний готель відкривається на Хайнані

У середині вересня в Китаї офіційно відкриється перший курортний готель мережі Anantara. Він розташований поблизу міста Санья на південному краю острова Хайнань, який називають "Східними Гаваями" за білосніжні пляжі і прекрасний клімат.

Anantara Sanya Resort & Spa, що працює в даний час в режимі "м'який пуск", пропонує постояльцям 122 номери, включаючи апартаменти і відокремлені вілли з басейнами, садами і власним виходом на пляж. Також до послуг гостей готелю - спа-комплекс Anantara Spa з басейном, джакузі та хаммамом та фітнес-центр. Для самих юних постояльців організований дитячий клуб, повідомляє прес-служба готелю.

Готель пропонує також безліч спортивних можливостей: заняття йогою або бойовими мистецтвами, піші походи, велосипедні прогулянки, катання на яхті, на каяках, серфінг і багато іншого. Поруч розташований гольф-клуб Luhuitou з полем на 18 лунок, що простягнувся на 7 кілометрів уздовж узбережжя.

У Anantara Sanya Resort & Spa - чотири різних ресторану і кафе. Захоплюються кулінарією гості можуть вранці вирушити на ринок разом із шеф-кухарем готелю, який після повернення проведе майстер-клас, крок за кроком показуючи процес приготування фірмових тайських страв. Вартість проживання в новому курортному готелі - від $ 297 за двомісний номер на добу.
03 августа 2012, 15:56





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт