» Отдых » Новости туризма

У Швейцарії - нова об'єднана зона лижного катання

    всего 84291 отеля

У Швейцарії - нова об'єднана зона лижного катання

У Швейцарії з'явиться нова об'єднана зона катання: курорти Віллар - Гріон і Ле - Дьяблере з'єднають з Гштаде. Новий район охоплює 420 кілометрів схилів і 116 підйомників, сюди також входить льодовик Glacer 3000.

Кататися в цій області буде можливо за загальним скі -пас. Багато гірськолижні курорти в Європі вже пропонують скі-паси на кілька регіонів катання: Dolomiti Superski Pass в Італії або Zilleertal Superski Pass в Австрії. Гостям Франції доступний об'єднаний скі-пас на гігантську зону Portes di Soleil, куди входить кілька курортів як Франції, так і Швейцарії, повідомляє Ski.ru.

Знаменитий гірський центр Гштад ( Gstaad ) лежить на самому південному заході кантону Берн, практично на кордоні між Бернськімі ( Bernese ) і Водуазскімі Альпами ( Vaud Alps ). Курорти Віллар ( Віллар - сюр - Оллон, Villars - sur - Ollon ) і Гріон ( Gryon ) знаходяться в двох невеликих гірських улоговинах в південно-західній частині масиву Дьяблере ( кантон Під ).
04 августа 2012, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт