» Отдых » Новости туризма

У Москві стало більше хостелів

    всего 84291 отеля

У Москві стало більше хостелів

З травня по серпень поточного року кількість бюджетних коштів розміщення в Москві збільшилася на третину - з 45 до 59 хостелів, більшість з яких розташована у центрі столиці. Про це повідомив голова Комітету з туризму Москви Сергій Шпилько на прес-конференції, присвяченій відкриттю Bear Hostel on Mayakovskiy. Таким чином, загальна кількість місць в московських готелях вже перевищила 3 тисячі

Таке зростання - наслідок масштабної інформаційної кампанії, проведеної Асоціацією хостелів та Комітетом з туризму Москви. Мета кампанії - привернути увагу до бюджетних коштів розміщення та інформувати про недорогому проживанні в російській столиці та інших містах країни. При цьому дефіцит бюджетних готелів в Москві на практиці немає - і тому відкриття нових хостелів потрібно грамотно співвідносити із зростанням туристичного потоку, уточнив Шпилько.

За словами Данила Мішина, керуючого директора мережі Bear Hostel, в літній період хостели користуються більшою популярністю у порівнянні з недорогими готелями рівня дві і три зірки - 80% завантаження проти 60%.

Бурхливе зростання популярності хостелів у Москві призвів до того, що Асоціація хостелів проводить консультації для тих, хто хоче відкрити своє бюджетне засіб розміщення. При цьому основні проблеми, з якими стикаються майбутні власники хостелів - це нерозуміння потреб цільової аудиторії, відсутність грамотних інструментів для просування в соціальних мережах та відділу по роботі з туроператорами і агентствами, підкреслив Данило Мішин. Крім того, для успішної роботи хостела необхідно подбати про безкоштовне інтернеті для гостей, наявності достатньої кількості душових кабін (одна на 5-6 чоловік), а також комфортної зони для спілкування.

До кінця 2012 року мережа недорогих і комфортабельних хостелів Bear Hostel планує відкрити в Москві та інших містах Росії ще порядка 10 хостелів в цілому на 500 місць. На даний момент номерний фонд мережі Bear Hostels налічує більше 110 місць.
04 августа 2012, 15:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт