» Отдых » Новости туризма

Поліцейські в Сочі їздять на екологічно чистому транспорті

    всего 84291 отеля

Поліцейські в Сочі їздять на екологічно чистому транспорті

Поліцейські в Сочі будуть забезпечувати правопорядок, пересуваючись на електромобілях. Малогабаритні транспортні засоби працюють на електроенергії ; вартість однієї машини - більше 1 мільйона рублів. Курсувати вони будуть в районі пляжів.

У салоні електромобіля з комфортом можуть розташуватися чотири людини. Тут є м'які зручні шкіряні крісла, їх спинки мають декілька функцій нахилу і підйому, повідомляє " Комсомольская правда ". Крім того, на панелі машини є місця для записної книжки, ручки, пляшки або склянки. Поки на приморській набережній курсує один електромобіль, надалі їх кількість буде збільшено.

Влада Сочі мають намір вкласти в облаштування пляжних територій міста і найближчих курортів 4,5 мільярда рублів. Роботи ведуться в рамках підготовки до Олімпіади-2014. Раніше на всіх місцевих пляжах були прийняті серйозні заходи по забезпеченню безпеки відпочиваючих: на прибережних територіях встановлені камери спостереження і чергують рятувальники, які пройшли спеціальну підготовку.
06 августа 2012, 17:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт