» Отдых » Новости туризма

Іспанія готує Всесвітній день тапас

    всего 84291 отеля

Іспанія готує Всесвітній день тапас

У цьому році виповнюється три роки іспанському проектом Saborea Espana, що об'єднав близько 20 міст і провінцій, а також асоціації готельєрів і туроператорів, що спеціалізуються на гастрономічному туризмі. До цієї події буде приурочено Всесвітній день тапас (Dia Mundial de la Tapa), присвячений знаменитим іспанським закусок, який відбудеться вперше.

Свято пройде в Іспанії та інших країнах. Зокрема, День тапас відзначать у Лондоні та Франкфурті. В урочистостях візьмуть участь іспанські регіони, що входять в проект Saborea Espana: Бадахос, Камбрильс, Сьюдад-Реаль, Кордоба, Хіхон, Лансароте, Леріда, Логроньо, Мадрид, Майорка, Менорка, Мурсія, Памплона, Сан-Себастьян, Сан-Карлос-де -ла-Рапіта, Сеговія, Севілья, Тенеріфе, Валенсія, Вальядолід, Вінарос і Сарагоса.

Всесвітній день тапас відзначатиметься 29 вересня, а з 27 по 30 вересня відбудеться серія гастрономічних тапас-турів, під час яких мандрівники зможуть по достоїнству оцінити класичну комбінацію "тапас - пиво" в різноманітних барах. Гостей також чекає багата культурно-розважальна програма.

Тапа або тапас - традиційна іспанська легка закуска, яку подають в ресторанах і барах до напоїв. Це слово буквально перекладається як "кришка", а про походження страви існує безліч легенд. Одна з найпоширеніших свідчить, що в барах і тавернах Андалусії гуртки з напоями накривали зверху шматком хліба, щоб відгородити від мух. Потім на хліб стали класти скибочку хамона або оливку, пише BuenaEspana.
04 июля 2012, 15:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт