» Отдых » Новости туризма

Готель Radisson Blu відкрився на Корсиці

    всего 84291 отеля

Готель Radisson Blu відкрився на Корсиці

Готельна група Rezidor відкрила свій перший готель на Корсиці. Radisson Blu Resort & Spa Ajaccio Bay розташований недалеко від міста Портіччо (Porticcio, 7 кілометрів на південний схід від Аяччо), на знаменитому пляжі Agosta Beach. [ ab]

У готелі 170 номерів і сьютов, для оформлення яких була обрана палітра відтінків морської хвилі в поєднанні зі світлим деревом. Кожен номер має власну терасою, звідки відкривається мальовничий вид на узбережжі або околиці. Площа кімнат варіюється від 28 до 52 квадратних метрів, передбачені номери для сімей та гостей з обмеженими можливостями. У кожному є безкоштовний високошвидкісний доступ в інтернет, а номери категорії бізнес-класу обладнані кава-машинами Nespresso.

До послуг постояльців - дорослий і дитячий басейни під відкритим небом, велнес-центр загальною площею 900 квадратних метрів з критим басейном, джакузі, фітнес-залом, сауною, хаммамом, зоною відпочинку та спа-салоном, включає п'ять процедурних кабінетів. У готелі також працює дитячий клуб, де під час шкільних канікул діє спеціальна програма "Дуже важливі діти". Всі заняття проходять під наглядом професійних вихователів.

В інфраструктуру готелю входять ресторан A Muvra, що пропонує страви місцевої кухні, два бари, багатофункціональна конференц-зона загальною площею 400 квадратних метрів, що вміщає до 250 чоловік і обладнана за останнім словом техніки. Для заходів з кейтерингом доступна тераса з видом на море.

На території також працюють магазин та туристичний офіс, де представлений широкий вибір варіантів активного відпочинку і екскурсій по острову - від водних мотоциклів і прогулянок під вітрилом до огляду визначних пам'яток і піших походів, говориться в прес-релізі готелю.

Вартість проживання становить від 204 євро за ніч при двомісному розміщенні.
03 июля 2012, 18:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт