» Отдых » Новости туризма

На кордонах Росії з Естонією буде введена електронна черга

    всего 84291 отеля

На кордонах Росії з Естонією буде введена електронна черга

C серпня минулого року на естонських кордонах з Росією діє система електронної черги. Планується, що з липня вона почне працювати і на КПП з російської сторони.

Система попереднього бронювання електронній черзі GoSwift організовує проходження кордону для транспортних засобів. Тепер вона буде працювати і на естонських, і на російських прикордонних пунктах Шумілкін - Лухамаа, Кунічіна Гора - Койдула і Івангород - Нарва, повідомляє Postimees.

Записатися в чергу на будь-який зручний із запропонованих варіантів час можна по телефону і онлайн. Щоб перетнути кордон швидко, досить просто прибути на неї до призначеного терміну. Система не позбавляє автомобілістів від черг, але тепер вони стають віртуальними.

Мандрівники, які опинилися на межі без попереднього запису, також реєструються в системі і отримують талон з призначеною часом. І це теж зручно - можна не сидіти в автомобілі невідомо скільки, а в час, що залишився подивитися найближчі визначні пам'ятки або відвідати ресторан. Правда, для живої черги виділяється лише частина пропускної здатності і, наприклад, в червні на пропускному пункті Нарви легкові автомобілі очікували своєї черги по 68 годин, пише Lenta. ru.

Система електронного запису на естонській і російській сторонах кордону не буде повністю ідентична. Згідно із законодавством РФ, для запису на чергу треба буде надати менше даних про себе, ніж просить естонська сторона.

C 1 серпня 2011 система GoSwift обслужила 600 000 транспортних засобів, які прямували з Естонії до Росії. Електронна черга визнана настільки успішною, що їй зацікавилися прикордонні відомства не тільки нашої країни, але також Латвії, Литви, Польщі та Фінляндії.
03 июля 2012, 17:45





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт