» Отдых » Новости туризма

У Перу відкрився розкішний готель

    всего 84291 отеля

У Перу відкрився розкішний готель

У перуанському Куско прийняв перших гостей розкішний готель Palacio Nazarenas by Orient-Express. Він розташований у колишньому палаці на території монастиря XVI століття і пропонує постояльцям 55 сьютов.

У деяких з них є каміни, а з вікон відкривається чудовий вид на древнє місто інків, розташоване на пагорбі, і на Кафедральний собор Куско на площі Армас (Plaza de Armaz). У кожному сьюте є набори для самостійного приготування коктейлів, з книгою рецептів та покроковими інструкціями по змішуванню напоїв з місцевих інгредієнтів. Насолодитися приготованими напоями гості зможуть у басейну звідки відкриваються вражаючі види на місто.

Головною особливістю інтер'єрів стали відкриті археологами стіни часів імперії інків, які органічно вписалися в автентичну атмосферу будівлі. Багато артефакти, знайдені в ході розкопок, зберігаються в готельній бібліотеці. Для тих, хто хоче дізнатися більше про процес реставрації готелю, про історичні знахідки і культурі Куско, проводяться спеціальні семінари, повідомляє прес-служба готелю.

На честь відкриття готелю гостей чекає спеціальна пропозиція, яка дозволить познайомитися з автентичною кухнею Куско. Шеф-кухар ресторану готелю Вірхіліо Мартінес (Virgilio Martinez) розповість про головні інгредієнти перуанських страв, які він ретельно відбирає у готельному саду. У рамках пропозиції "Відчуй Куско на смак" він проведе екскурсію по місцевому ринку і влаштує майстер-клас з основ перуанської кулінарії. А в кінці дня гості скуштують вечеря з трьох страв.

Вартість пропозиції становить 630 євро на добу за номер за умови проживання не менше трьох ночей. При готелі також діє спа-центр Hypnoze, що спеціалізується на ароматерапії.
19 июня 2012, 14:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт