» Отдых » Новости туризма

У Ломбардії літні розпродажі почалися раніше звичайного

    всего 84291 отеля

У Ломбардії літні розпродажі почалися раніше звичайного

Влада італійського регіону Ломбардія, центром якого є столиця моди Мілан, взяли постанову, що дозволяє власникам магазинів почати промоакції за 30 днів до старту літніх розпродажів по всій країні.

Таким чином, якщо в більшості регіонів Італії сезон знижок почнеться 7 липня, то в Ломбардії придбати товари за зниженими цінами можна вже зараз. Таке рішення влади зустріло несхвалення з боку власників магазинів, які вважають, що заможні туристи, які приїжджають в регіон спеціально під час традиційних розпродажів, ризикують опинитися перед порожніми прилавками. Крім того, існує ймовірність, що колекцію весна/літо доведеться продати за неконкурентними цінами, пише Style. it.

Наступними після Ломбардії розпродажу почнуть регіони: Базіліката, Фріулі-Венеція-Джулія і Молізе - 2 липня. Придбати товари за зниженими цінами в них можна буде до початку вересня, виключення складе Фріулі-Венеція-Джулія, де сезон знижок завершиться 30 вересня. У Абруцці, Калабрії, Кампанії, Емілія-Романьї, Лаціо, Лігурії, Марке, П'ємонті, Апулії, Тоскані, Умбрії, Валле-д'Аоста і Венето, а також на Сардинії та Сицилії розпродажу почнуться 7 липня і триватимуть до кінця серпня - початку вересня, за винятком Лаціо (до 18 серпня), Лігурії (до 20 серпня) і Валле-д'Аоста (до 30 вересня), пише Sottocoperta. net.
14 июня 2012, 17:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт