» Отдых » Новости туризма

Авіаквитки за кордон подешевшають на 2,4%

    всего 84291 отеля

Авіаквитки за кордон подешевшають на 2,4%

Помітне зниження виражених в євро авіаційних тарифів на міжнародні рейси з Росії відбудеться в четвер. З 14 червня курс знизиться на 1 рубль - до 41 рубля за євро. Рублевий тариф обчислюється за курсом євро ЦБ Росії, закругленому до 50 копійок у більшу сторону. Курс ЦБ на четвер 14 червня встановлені в розмірі 40,94 рубля за євро - і для продажу авіаквитків у найближчий тиждень до 19 червня буде застосовуватися курс в 41 рубль за євро.

Ряд авіакомпаній застосовують цей курс також для паливних доплат та деяких інших дивних зборів на внутрішньоросійських рейсах - таким чином, ці квитки теж трохи подешевшають. Курс євро для продажу міжнародних авіаквитків встановлюється щотижня по середах ( на поточному тижні - з четверга через минулі святкових днів ). 14 червня більшість авіаквитків за кордон, а також паливні доплати низки авіакомпаній на внутрішніх рейсах подешевшають на 2,38%.
13 июня 2012, 17:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт