» Отдых » Новости туризма

Майже половина гостей готелів Jumeirah в Дубаї - з Росії та СНД

    всего 84291 отеля

Майже половина гостей готелів Jumeirah в Дубаї - з Росії та СНД

45% постояльців дубайських готельних комплексів Madinat Jumeirah і Jumeirah Beach Hotel приїжджають з Росії та країн СНД. При цьому приблизно 30% гостей, одного разу побувавши в цих готелях, повертаються в них знову.

У готелях комплексу Madinat Jumeirah (Al Qasr Hotel, Dar Al Masyaf Hotel і Mina A'Salam Hotel) усі великою популярністю користується проведення весільних церемоній. У рамках спеціальної пропозиції клієнти можуть організувати церемонію в Дубаї, а на медовий місяць полетіти в готель Jumeirah на Мальдівах. Крім того, щорічно в середині березня проводиться ярмарок сучасного мистецтва Air Dubai, яка також залучає велику кількість відвідувачів.

Зараз Madinat Jumeirah розвиває свій спа-комплекс. Він пропонує гостям не тільки процедури для відпочинку та омолодження, але і лікування, в тому числі гомеопатичне. Фахівці також подбають про правильне харчування - як під час перебування в готелі, так і після від'їзду додому. Вартість проживання в готелях Madinat Jumeirah - від $ 254 за двомісний номер на добу.

Готель Jumeirah Beach Hotel в грудні 2012 року буде відзначати 15-річний ювілей. Зараз в готельному комплексі повністю переробляються номери: від сантехніки і меблів до шпалер і штор. Вартість проживання в ньому - від $ 416 за двомісний номер на добу.

Готелі Jumeirah не раз отримували "Зірку Travel. ru". Jumeirah Beach Hotel був названий читачами Travel. ru кращим пляжним готелем ОАЕ в 2009 році, а Madinat Jumeirah - в 2010 і 2011 роках.
14 июня 2012, 14:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт