» Отдых » Новости туризма

Кращі каруселі Америки

    всего 84291 отеля

Кращі каруселі Америки

Бруклінська набережна в Нью-Йорку знаменита своїми хмарочосами. Але з деяких пір тут є й інша пам'ятка - карусель "Джейн" з 48 кіньми. Старовинна карусель, побудована в 1922 році і дбайливо відреставрована недавно, поміщена в скляний павільйон, встановлений між Бруклінським і Манхеттенським мостами.

На реставраційні роботи у майстрів пішло 27 років. І це було того варте: звук шарманки, коні, майстерно вирізані з дерева, і вогники, що відбиваються в дзеркалах, здатні викликати ностальгію у всякого, повідомляє MSNBC.

В Америці люблять каруселі. По всій країні їх працює близько 400. Багато хто з них, при цьому, є справжніми витворами мистецтва. Зазвичай їх встановлюють у міських парках, зоопарках і на дитячих майданчиках. А міський музей Гранд-Рапідс (Grand Rapids) в штаті Мічиган виставив свою карусель в скляному павільйоні над річкою - так що здається, ніби скачеш прямо по воді.

Любителям високих швидкостей коштує покататися на Cedar Downs Racing Derby в Сендаскі (Sandusky), Огайо. Дерев'яні коні цієї каруселі розвивають швидкість до 25 кілометрів на годину. Любителів історії порадує старовинна карусель, встановлена в Boston Common Park в Бостоні - вона працює з середини квітня по середину жовтня. А щоб помилуватися на найкрасивішу, потрібно їхати на пірс в Санта - Моніку ( Santa Monica, Каліфорнія ).
12 июня 2012, 17:59





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт