» Отдых » Новости туризма

На батьківщині текіли проводяться тематичні екскурсії

    всего 84291 отеля

На батьківщині текіли проводяться тематичні екскурсії

Мексиканська компанія Tequila Don Roberto зі знаменитого містечка Текіла - відомий виробник однойменного напою - готова проводити на своєму підприємстві екскурсії. Завдяки цьому туристи зможуть познайомитися з усіма етапами виготовлення текіли на її " історичній батьківщині ".

Завершиться тур дегустацією текіли. Її цінителів також порадує той факт, що в 2012 році буде випущено дві нові марки: Tequila Don Roberto Blanco і Tequila Arenita. Крім того, як повідомляє BuenoLatina. ru, надалі компанія збирається відкрити і власний готель.

Сімейна компанія Tequila Don Roberto бере початок у 1830 році. В даний час найвідомішим її сортом є преміальний Secreto de Don Roberto, експортований у США і Канаду. Крім того, підприємство входить в знаменитий " Маршрут текіли " ( Ruta del Tequila ), який знайомить гостей Мексики з історією та різними марками напою.

Місто Текіла ( Tequila ) знаходиться в 60 кілометрах на північний захід Гвадалахари ( штат Халіско ). Регіон є головним центром виробництва текіли в світі.
13 июня 2012, 12:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт