» Отдых » Новости туризма

Екрани бортової системи розваг Emirates стануть більше

    всего 84291 отеля

Екрани бортової системи розваг Emirates стануть більше

Авіакомпанія Emirates встановила у знову поповнюють її флот літаках Boeing 777 збільшені екрани бортової системи розваг. Зокрема, за заявою перевізника, в економ їх розмір зросте з 11 до 12 дюймів про діагоналі і стануть найбільшими в світі для цього типу салону.

У бізнес-класі екрани досягнуть 20 дюймів, в першому класі - 27 дюймів. Крім того, вони будуть здатні показувати зображення високої чіткості (HD). Модернізована буде і сама система розваг - зокрема, спроститься система навігації, яка стане схожа на застосовувану в планшетних комп'ютерах. Сама остання версія системи розваг ICE є однією з найбільш насичених і продуманих, неодноразово отримуючи високі місця в різних рейтингах.

Великі екрани поки встановлюються лише в постачаються компанії нових Boeing 777. Таким чином, у російських пасажирів є непогані шанси потрапити на такий рейс, оскільки московська лінія обслуговується зараз виключно цією моделлю (до травня денний рейс здійснювався на Airbus A340). Згодом нові екрани з'являться і в двоповерхових Airbus A380.
09 июня 2012, 15:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт