» Отдых » Новости туризма

Новий Hilton відкрився в Китаї

    всего 84291 отеля

Новий Hilton відкрився в Китаї

У місті Далянь ( Dalian ) на північному сході Китаю відкрився новий готель групи Hilton Hotels & Resorts. 370- кімнатний Hilton Dalian розташований у швидко розвивається районі East Harbor, в 13 кілометрах від аеропорту Dalian International.

Готель пропонує туристам одні із самих розкішних номерів у місті, повідомляє Hoteldeluxes. com. Площа самого маленького з них складає 34 квадратних метра, а самого просторого - 231 квадратний метр. До послуг постояльців - п'ять ресторанів і барів, 250-метровий критий басейн з підігрівом, сучасний фітнес - зал і спа - центр.

Готель має все необхідне для проведення корпоративних зустрічей, конференцій, семінарів і приватних заходів. П'ять взаємопов'язаних конференц - залів пропонують повний спектр зручностей і послуг. Крім того, для гостей Hilton Dalian та сусіднього готелю Conrad Dalian доступний 24-годинний бізнес - центр. Вартість проживання в новому готелі - від $ 190 в добу за двомісний номер.
05 марта 2012, 10:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт