» Отдых » Новости туризма

В Ейлаті відкривається сімейний готель

    всего 84291 отеля

В Ейлаті відкривається сімейний готель

15 березня в ізраїльському Ейлаті відкриється оновлений готель U Coral Beach Club (колишній готель Club Med Eilat), що належить готельної групі Fattal. Він буде працювати за системою ultra all inclusive і орієнтований на сім'ї з дітьми.

До послуг клієнтів - російськомовний персонал, у тому числі 45 аніматорів. Для дітей передбачено безліч занять та розваг у чотирьох вікових групах: до 2 років, 2-4 роки, 4-8 років і 8-17 років. Також самим юним постояльцям будуть цікаві невеликий парк розваг, циркова секція, батут і надувні атракціони.

Гостям готелю запропонують покататися на верблюдах і осликах всією сім'єю, сплавитися на каяках, зайнятися віндсерфінгом, великим тенісом, футболом, дайвінгом, а також поплавати з маскою, здійснити прогулянку на яхті або просто потанцювати. У театральному залі готелю вечорами будуть проходити вистави для дітей та дорослих.

В U Coral Beach Club два кошерних і один некошерні ресторан. Закуски і напої доступні цілодобово, є також пізню вечерю. Тричі в день від готелю буде ходити безкоштовний автобус в місто.
04 марта 2012, 19:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт