» Отдых » Новости туризма

Готель Sofitel So відкрився в Бангкоку

    всего 84291 отеля

Готель Sofitel So відкрився в Бангкоку

Перший в Азії готель бренду Sofitel So відкрився днями в Бангкоку. Розташована в престижному районі Lumpini Park готель може похвалитися дизайном, створеним п'ятьма місцевими фахівцями спільно з модельєром Крістіаном Лакруа.

Оформлення інтер'єрів готелю засноване на темі п'яти стихій - води, землі, дерева, металу та вогню. Всі 238 номерів "підпорядковані" першим чотирьом стихіям, відповідно до яких розділені на чотири тематичні категорії, кожна - зі своєю родзинкою. До прикладу, з вікон номерів в стилі "води" відкривається захоплюючий вид на Бангкок, а кімнати в стилі "металу" відрізняються стильними інтер'єрами, де домінує білий колір. Всі вони обладнані за останнім словом техніки - є безкоштовний Wi-Fi, планшети iPad та комп'ютери Mac-mini.

П'ятий елемент, вогонь, представлений у громадських місцях, таких як ресторан з промовистою назвою Red Oven з плитою посеред залу. Крім цього ресторану, готель має в своєму розпорядженні ще п'ятьма закладами, де можна випити і перекусити, і в більшості з яких присутній натяк на вогняну стихію.

В оформленні тренажерного залу також містяться тематичні елементи - він схожий на зачарований ліс. А із спа-центру і відкритого басейну гості можуть насолоджуватися видом на Lumpini Park.

Для проведення зустрічей та інших заходів готель пропонує шість залів для засідань і бальний зал площею 380 квадратних метрів, пише Business Traveller.

Вартість проживання становить від 147 євро за ніч при двомісному розміщенні в номері So Cosy (сама бюджетна категорія в готелі).
03 марта 2012, 19:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт