» Отдых » Новости туризма

Готелі Yotel дебютують в Гонконгу та Сінгапурі

    всего 84291 отеля

Готелі Yotel дебютують в Гонконгу та Сінгапурі

Мережа капсульних готелів Yotel виходить на азіатський ринок, дебютуючи з готелями в аеропортах Гонконгу і Сінгапуру.

Компанія розраховує повторити успіх свого першого готелю, розташованого в центрі Нью-Йорка і відкритого торік, заповнюваність якого становить 80% при середній вартості розміщення $ 200, а також сподівається, що нові об'єкти не поступляться в популярності готелям в аеропортах Heathrow, Gatwick та Schiphol.

"Ми пропонуємо чотиризірковий рівень сервісу в тризіркових готелях. Це так звана доступна розкіш, як" Міні-Купер "або iPod, що не є дешевою продукцією на ринку, але забезпечує комфорт кожного клієнта", - зазначає керівництво компанії. Вартість розміщення в готелі Гонконгу складе від $ 167, Сінгапуру - від $ 160.

Концепція готелів Yotel полягає у створенні комфортабельних умов для відпочинку при економії простору. Кожна річ тут знаходиться на своєму місці, а кожна деталь має певне призначення, завдяки чому номери площею 10-15 квадратних метрів стають зручними та просторими. У всіх готелях мережі гостям надаються безкоштовний Wi-Fi і можливість користуватися принтерами, а сніданок включений у вартість проживання, пише Business Traveller.
02 марта 2012, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт