» Отдых » Новости туризма

Ціни на українські готелі до Євро 2012 стали об'єктом уваги західних ЗМІ

    всего 84291 отеля

Ціни на українські готелі до Євро 2012 стали об'єктом уваги західних ЗМІ

Західні ЗМІ продовжують висвітлювати ситуацію з цінами на проживання в готелях міст, що приймають Євро-2012 для футбольних фанатів, які планують приїхати на чемпіонат.

Зокрема, відоме бельгійське видання DeMorgen відзначило обіцянку віце-прем'єра - міністра інфраструктури Бориса Колеснікова про зниження цін на проживання в готелях.

Бельгійська газета наводить також порівняльну характеристику цін, пропонованих в Україні та Польщі. "Номер готелю в Києві (середня ціна 247 євро) коштує в два рази дорожче, ніж у Варшаві (111 євро). Одне місце в кемпінгу в українській столиці коштує більше 40 євро за ніч, що складає ціну за одну ніч в невеликому готелі в польській столиці ", - повідомляє видання.

Між тим, нещодавно українська влада запевнили, що для гостей Євро-2012 буде достатньо місця в недорогих готелях у всіх приймаючих містах - Києві, Харкові, Донецьку та Львові.

Західні ЗМІ вже не перший раз висвітлюють проблему високих цін на проживання в українських готелях під час Євро-2012. Одним з рішень, якщо ситуація з цінами не зміниться, розглядається можливість повернення футбольних фанатів додому після матчу.
02 марта 2012, 18:36





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт