» Отдых » Новости туризма

Ще одна авіакомпанія ввела плату за друк посадкового талону

    всего 84291 отеля

Ще одна авіакомпанія ввела плату за друк посадкового талону

Пасажири турецької авіакомпанії Onur Air, які вирішать пройти реєстрацію на рейс в аеропорту, не будуть доплачувати нічого, а от для тих, хто воліє реєструватися на рейс через інтернет, перевізник приготував сюрприз у розмірі 2 - 4 євро, які їм пропонується доплатити в аеропорту за роздруківку посадкового талону.

Пасажири обурені цим нововведенням, так як роздрукувати посадковий талон самостійно не можна. Це означає, що платіж стає обов'язковим і є альтернативою стояння в черзі на реєстрацію.

Проти нововведення виступив і помічник голови Товариства захисту споживачів Мустафа Дінч. Він заявив, що дана вимога суперечить турецькому законодавству.

"Якщо споживач купив квиток на рейс Onur Air і пройшов реєстрацію на рейс в аеропорту, то з нього ніяких доплат не вимагають. Так чому ж представники компанії вимагають доплату з тих, хто проходить реєстрацію через інтернет? Якщо мова йде тільки про роздруківці посадкового талону, то ця операція є безкоштовною в усьому світі і вимагати в даному випадку доплату з пасажирів недоречно і незаконно ", - сказав він.

Відзначимо, що Onur Air, найбільша приватна турецька авіакомпанія, володіє парком в 33 літаки і базується в аеропорту Ататюрк в Стамбулі. На внутрішніх рейсах конкурує з Turkish Airlines.
02 марта 2012, 12:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт