» Отдых » Новости туризма

Занзібар розвиває туризм

    всего 84291 отеля

Занзібар розвиває туризм

Занзібар є одним з найпривабливіших туристичних напрямків свого регіону, іноземні гості приносять левову частку доходів економіці острова. Щорічне зростання кількості туристів становить тут 15%, а доходи від цієї галузі збільшуються на 25-27%.

Президент Занзібару Алі Мохаммед Шейн висловлює надію, що з покращенням економічної ситуації та інфраструктури острова їм зацікавиться ще більше мандрівників. Туристичний департамент найближчим часом почне більш щільне співробітництво з представниками приватного сектора для поліпшення роботи системи морського транспорту.

Одним з важливих джерел доходів Занзібару є круїзний туризм. Це пов'язано з унікальним місцеположенням острови в Індійському океані і його близькістю до Мальдівам, Мадагаскару, Маврикію і узбережжю Кенії. Занзібар став улюбленим портом для багатьох круїзних компаній ще 10-15 років тому. І цьому не змогли перешкодити навіть атаки сомалійських піратів, хоча деякі круїзи довелося скасувати.

В даний час туристичний сектор забезпечив постійною роботою 11,5 тисячі жителів Занзібара. Ще 45 000 залучаються на тимчасові роботи в особливо спекотні періоди. Передбачається, що до 2020 року туризм забезпечить зайнятість до 50% населення країни, повідомляє eTurbo News.
27 ноября 2011, 19:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт