» Отдых » Новости туризма

Lufthansa продає авіакомпанію BMI власнику British Airways

    всего 84291 отеля

Lufthansa продає авіакомпанію BMI власнику British Airways

Німецька Lufthansa заявила, що продає британську авіакомпанію BMI. Покупцем виступить International Airlines Group, що володіє такими великими авіаперевізниками, як British Airways і Iberia.

Як повідомляє Бі - бі-сі, умови угоди, в тому числі її вартість, поки не відомі. Компанії заявили, що мають намір підписати угоду в найближчі тижні, а завершити операцію планується до квітня 2012 року. Купівля BMI ще повинні схвалити регулятори.

Нині BMI, що виконує рейси по Європі, а також на Близький Схід і в Африку, є збитковою. Регуляторні органи повинні звернути окрему увагу на додаткові слоти для зльоту і посадки в лондонському аеропорту Хітроу, якими володіє BMI. Якщо операція буде схвалена, International Airlines Group буде володіти більш ніж половиною всіх слотів для посадки в самому завантаженому аеропорту Британії.

Проти угоди виступає авіакомпанія Virgin Atlantic, яка також мала намір купити BMI. На думку її представників, British Airways буде домінувати в Хітроу, через що постраждають інтереси пасажирів.
04 ноября 2011, 13:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт