» Отдых » Новости туризма

Росавіація анулювала ліцензію лоукостера Sky Express

    всего 84291 отеля

Росавіація анулювала ліцензію лоукостера Sky Express

Федеральне агентство повітряного транспорту Росії (Росавіація) анулювало сертифікат низькобюджетного російського авіаперевізника ЗАТ "Небесний Експрес", який працював під брендом Sky Express.

На сайті відомства йдеться, що сертифікат був анульований ще 31 жовтня через "погіршення виробничих показників і фінансово-економічного стану діяльності експлуатанта".

При цьому за 9 місяців 2011 року авіакомпанії вдалося збільшити пасажирські перевезення на 10,5% - до 942 300 чоловік. За весь 2010 рік послугами Sky Express скористалися 1144000 пасажирів.

Раніше в Росавіації заявляли, що ліцензія Sky Express буде анульована у зв'язку з її об'єднанням з ВАТ "Авіаційні лінії Кубані" (авіакомпанія "Кубань").

В даний час процес виробничої інтеграції двох авіаперевізників фактично завершився. З 26 жовтня "Кубань" почала виконувати чартерні рейси Sky Express, з 30 жовтня - регулярні.

Чутки про об'єднання Sky Express і "Кубані", що належить групі компаній "Базовий елемент" Олега Дерипаски, з'явилися ще влітку минулого року.

Раніше гендиректор "Кубані" Олександр Стоугнушенко заявив, що повітряні судна, раніше експлуатувалися в Sky Express, переведені в авіапарк "Кубані". Загальне число літаків, яке тепер перебуває на балансі компанії - сім Boeing-737, три Airbus A-319 і 11 Як-42.

Разом зі Sky Express 31 жовтня були анульовані сертифікати ЗАТ "Смоленскаеротранс" (на підставі заяви компанії) і ВАТ "Рязанське авіатранспортне підприємство" (за порушення сертифікаційних вимог).

Раніше повідомлялося, що кількість комерційних авіаперевізників, які здійснюють свою діяльність в Росії, з початку року скоротилася на 20% - до 128 (за станом на 1 жовтня).

Основною причиною скорочення числа авіаперевізників в Росавіації назвали "невідповідність їх діяльності сертифікаційним вимогам щодо забезпечення безпеки польотів, фінансово-економічному стану, а також якості надаваних послуг".

У жовтні були анульовані сертифікати ВАТ "Урайавіа", ТОВ "Авіакомпанія" Регіон-Авіа "та інших. Дія сертифікатів ще трьох авіакомпаній було призупинено, включаючи сертифікат інший низькобюджетної авіакомпанії -" Авіанова ".

Всього з початку року сертифікатів позбулися 32 російські авіакомпанії.
02 ноября 2011, 11:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт