» Отдых » Новости туризма

Туроператори заявляють, що ситуація на єгипетських курортах спокійна

    всего 84291 отеля

Туроператори заявляють, що ситуація на єгипетських курортах спокійна

Заворушення, що відбулися минулої неділі в Каїрі, не торкнулися морські курорти країни, повідомили у кількох туркомпаніях, що займаються продажем турів на курорти Єгипту.

"Ми сьогодні зв'язувалися з нашим приймаючим офісом в Шарм-ель-Шейху, і нас запевнили, що ситуація там абсолютно спокійна. Багато відпочиваючих з Росії та України. В той же час ми як і раніше не пропонуємо нашим клієнтам дуже популярні екскурсії в Каїр і Луксор, керуючись рекомендаціями Ростуризму ", - сказала менеджер по PR туркомпанії Анекс Тур Євгенія Федорова.

В той же час ні вона, ні гендиректор туркомпанії Пегас Турістік Ганна Підгірна, не виключили ймовірність того, що окремі росіяни можуть зараз знаходитися в Каїрі.

"Вони можуть на свій страх і ризик придбати самостійно одноденний екскурсійний тур в Каїр у вуличного місцевого агентства, - повідомили представники компаній. - У Хургаді, як і в Шарм-ель-Шейху, подібну екскурсію, також як і круїзи по Нілу, пропонують безліч вуличних турагентств ".

У компаніях також помітили, що навіть комендантську годину, введену в Каїрі з 22:00 до 7:00, в даному випадку не є перешкодою, оскільки екскурсійні автобуси прибувають з єгипетських морських курортів пізніше 7 ранку.
10 октября 2011, 16:59





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт