» Отдых » Новости туризма

Новий готель відкривається в Бангкоку

    всего 84291 отеля

Новий готель відкривається в Бангкоку

У Бангкоку 1 листопада відкриється готель Anantara Bangkok Riverside Resort & Spa. Він розташований у тропічному саду на березі річки Чао-Прайя.

Готель пропонує 407 елегантних номерів, включаючи 97 сьютов з балконами, звідки відкривається чудовий вид на річку і сади. Інтер'єри поєднують в собі різьблену дерев'яну меблі, елементи традиційного тайського дизайну і сучасний комфорт - наприклад, iPod і широкі плазмові екрани.

Гості Anantara Bangkok Riverside можуть відвідувати ультрасучасний спортзал з видом на сад, грати в теніс на декількох кортах або розслаблятися в знаменитому Mandara Spa з дев'ятьма процедурними кабінетами, саунами, парними, великим басейном під відкритим небом, зоною відпочинку та джакузі.

На території курортного готелю діють більше десяти ресторанів і барів на будь-який смак. Один з них розташований на старовинній баржі. Постояльцям пропонують і кулінарні майстер-класи. А маленьких гостей чекає спеціальний дитячий клуб, повідомляє прес-служба готелю. Проживання в Anantara Bangkok Riverside обійдеться туристам в суму від $ 100 в добу.
12 октября 2011, 10:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт