» Отдых » Новости туризма

Новий готель Rotana Centro Sharjah відкривається в Шарджі

    всего 84291 отеля

Новий готель Rotana Centro Sharjah відкривається в Шарджі

Готельна група Rotana, визнаний лідер на ринку туристичних послуг країн Близького Сходу та Африки, відкриває в Шарджі революційно новий готель, який задовольнить вимоги найвибагливіших гостей.

Готель Centro Sharjah на 306 номерів, в числі яких - 8 сьютов, зручно розташований недалеко від міжнародного аеропорту і в 15 хвилинах їзди від центру міста. Готель обладнаний за останнім словом техніки і запропонує постояльцям комфортабельний відпочинок. Як зазначає керівництво компанії, в новому готелі поєднуються сучасна концепція, оригінальний підхід до обслуговування клієнтів, витонченість і функціональність за розумною ціною.

На сьогоднішній день в управлінні компанії знаходяться більше 70 готелів. Її портфоліо поповнюється новими об'єктами в Бахрейні, Іраку, Йорданії, Омані, Катарі, Саудівській Аравії та інших країнах. Ряд готелів мережі відзначений індивідуальними нагородами: Beach Rotana отримав визнання як кращий корпоративний готель на Близькому Сході; Arjaan by Rotana Dubai нагороджений за кращі апартаменти; Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana став кращим сімейним готелем; Park Rotana названий кращим бізнес-готелем Абу-Дабі; Al Bustan Rotana відзначений як кращий бізнес-готель Дубая. А готель Rose Rayhaan в Дубаї, відкриття якої було анонсоване у минулому році, внесена до Книги рекордів Гіннесса як найвищий готель у світі.
08 сентября 2011, 17:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт