» Отдых » Новости туризма

Нові траси на курорті Мадонна-ді-Кампільо

    всего 84291 отеля

Нові траси на курорті Мадонна-ді-Кампільо

На італійському гірськолижному курорті Мадонна-ді-Кампільо (Madonna di Campiglio) в наступаючому сезоні запрацює нова канатна дорога - гондола Tulot з 8-місцевими кабінами. Вона буде обслуговувати схил DoloMitica з перепадом висот 1248 метрів.

Тут передбачені дві траси: 3,5-кілометрова Star для досвідчених гірськолижників і сноубордистів, і 5,8-кілометрова Tour для всіх інших. Обидві починаються на висоті 2100 метрів і спускаються в одну і ту ж точку з відміткою 852 метрів, повідомляє Superski. ru.

Крім того, площа сноупарку Ursus розширена до 70 тисяч квадратних метрів, а нове обладнання, в першу чергу різноманітні рейли і бокси з різними кутами і довжиною, дасть більше можливостей для відпочинку.

В Мадонна-ді-Кампільо вже понад півстоліття регулярно проводиться етап кубка світу під назвою 3Tre. Таке ж ім'я носить червона траса, сертифікована FIS і починається з самого верху. У цьому році це спортивна подія прийме гостей і учасників з 16 по 19 грудня.

Гірськолижний курорт Мадонна-ді-Кампільо знаходиться в регіоні Доломіті-ді-Брента, в 50 кілометрах на північний захід від Больцано. Область пропонує 150 кілометрів трас, в основному прості і середньої складності. Вартість шестиденного скі-пасу для дорослих: від 184 до 209 євро, залежно від сезону; одноденного - 22-24 євро. Курорт належить до числа улюблених самими італійцями і орієнтований на відпочинок з дітьми.

Гості Мадонна-ді-Кампільо можуть скористатися і єдиним скі-пасом Skirama Dolomiti, що відкриває також доступ до трас Пінцоло, Валь-ді-Соле, Пассо-Тонале, Пейо і Монте-Бондоне. Крісельний підйомник Genziana пов'язує Мадонна-ді-Кампільо з Маріллевой і Фольгарідой.

За результатами сезону 2009/2010 Мадонна-ді-Кампільо прийняла 3510 туристів з Росії, що на 16,6% більше показників роком раніше. Курорт впевнено входить до двадцятки найпопулярніших альпійських центрів зимового відпочинку з точки зору росіян.
08 сентября 2011, 20:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт