» Отдых » Новости туризма

Після поїздки в США за Work and Travel туристичну візу отримати вкрай складно

    всего 84291 отеля

Після поїздки в США за Work and Travel туристичну візу отримати вкрай складно

Як повідомлялося раніше, отримати візу в США стало складніше. На території Росії відмови складають 10,1% від заяв на візу типу В (бізнес-або туристичну). Роком раніше відмови отримували не більше 5% претендентів. У числі тих, хто в даний час практично гарантовано не отримає американську візу - відвідували США по програмі Work and Travel раніше.

Спочатку посольство США ввело нові правила на участь у програмі Work and Travel, які різко ускладнили процедуру і збільшили вартість оформлення документів. У результаті вже нинішньої весни російські студенти, які планували поїхати в США за цією програмою, отримали рекордне число відмов.

А тепер і ті, хто раніше бував у США в рамках Work and Travel, а потім вирішив повернутися в країну по туристичній візі, отримують в основному відмови. При цьому, як розповідають здобувачі, часто на співбесіді їх ні про що не питають. Співробітникові консульства достатньо побачити інформацію про перебування в країні в рамках Work and Travel в минулому - і турист негайно отримує відмову.

Причиною такого ставлення стали численні проблеми, відзначені в результаті реалізації цієї програми. Так, восени 2010 року ФБР виявило групу фінансових шахраїв, які використовували в своїх злочинних махінаціях, в тому числі, і учасників Work and Travel. Всього у зв'язках з угрупованням було викрито близько 20 учасників програми (вони були задіяні, наприклад, в переведенні в готівку чеків за грошову винагороду). Вісім з них були громадянами Росії.

Потім американська влада перевірили всі компанії, що запрошували студентів по Work and Travel, і порушення були знайдені в дуже багатьох. Фірми були позбавлені акредитації, а ті, хто працював під їх егідою, автоматично потрапили до чорного списку, незважаючи на те, що самі, перебуваючи на території США, нічого не порушували.
12 августа 2011, 14:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт