» Отдых » Новости туризма

Імідж Пхукета страждає через пригод з туристами

    всего 84291 отеля

Імідж Пхукета страждає через пригод з туристами

Все більш кримінальним стає таке популярне у туристів напрямок, як тайський Пхукет. Крім почастішання випадків, коли відпочиваючі тонуть, проігнорувавши заборону на купання, відзначаються також напади на гостей острова. Це серйозно шкодить іміджу Пхукета і відлякує туристів.

Як повідомляє Phuket Gazette, днями два голландських туриста були побиті невідомими на вулиці в Патонге. Поліцейський, що перебував поруч, обмежився попереджувальним пострілом у повітря, який не зупинив нападників. Ще один іноземець був знайдений з перерізаним горлом у своїх готельних апартаментах.

Загибель туристів в прибережних водах, побиття і вбивства є прекрасним рецептом для знищення турбізнесу на Пхукеті, пише газета. Журналісти нагадують, що свого часу таким же чином позбулася значної частини турпотоку криміналізована Ямайка, яка ось вже 20 років намагається повернути собі популярність на туристичному ринку. Ті ж проблеми в різні роки виникали у Ібіци, Акапулько і Гоа.

Очевидно, що, приїжджаючи в Таїланд, туристи не думають, що можуть померти, і тим більше не роздумують про те, хто буде відповідати, якщо з ними щось трапиться. Вони напиваються, їздять на моторолерах без шоломів і купаються в той час, коли на пляжі встановлений застережливий червоний прапор. Крім того, за даними поліції, і самогубства серед туристів - не рідкість. Якщо влада острова не вживуть заходів по захисту іноземних гостей, в тому числі і від себе самих, то слова "Пхукет" і "турист" у свідомості мандрівників будуть міцно пов'язані зі словом "смерть".

А поки влада висловлюють невдоволення тим, що тайські ЗМІ відкрито повідомляють про кожний випадок насильства щодо туристів. Адже таким чином не вдається створити на світовому ринку враження, що Пхукет - рай, де туристам ніщо не загрожує. Поки відпочинок на острові буде асоціюватися з небезпекою, збільшити турпотік не допоможуть навіть зусилля туристичного бюро країни Visit Thailand.
09 августа 2011, 16:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт