» Отдых » Новости туризма

У найвищій будівлі Нью-Йорка відкрилася виставка

    всего 84291 отеля

У найвищій будівлі Нью-Йорка відкрилася виставка

На честь 80-річчя чи не найбільшою знаковою пам'ятки Нью-Йорка - Емпайр-Стейт-Білдінг (Empire State Building) - в будівлі відкрилася виставка, докладно розповідає про будівництво 102-поверхового хмарочоса.

Виставка працює на 80-му поверсі найвідомішого офісного комплексу в світі. На створення експозиції було витрачено $ 2 мільйони. Вона ілюструє три основні теми, пов'язані з будівництвом будівлі, яка після падіння веж-близнюків у 2001 році знову стало найвищим у місті.

Перша тема - швидкість: будівництво хмарочоса зайняло всього 11 місяців, з 7 квітня 1930 по 31 травня 1931 року. Друга - це масштаб: для створення вежі такої висоти треба було стільки людей і будівельних матеріалів, що ESB досі є одним з найбільших будівельних проектів в історії XX століття. Нарешті, третя тема - це сталь. Сталевий каркас будівлі володіє досконалими пропорціями. Тому сама споруда представляє інтерес як для сучасних інженерів, так і для архітекторів, повідомляє eTurboNews.

Творці виставки поділяться з публікою безліччю дивовижних фактів. Документальні знімки відобразили 3400 робітників, які в буквальному сенсі допомагали творити історію. Крім фотографій в експозиції увійшли архітектурні начерки будівлі, креслення і навіть бухгалтерські записи.

Після відвідин виставки туристи зможуть також побувати у відреставрованій обсерваторії на 86-му поверсі будівлі. Емпайр-Стейт-Білдінг відкритий для відвідувань щодня з 8. 00 до 2. 00.
01 августа 2011, 14:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт