» Отдых » Новости туризма

Після реконструкції в Домінікані відкривається розкішний курортний комплекс Salamander Resort

    всего 84291 отеля

Після реконструкції в Домінікані відкривається розкішний курортний комплекс Salamander Resort

В елітному районі Кап-Кана (Cap Cana, Домініканська Республіка) після реконструкції знову відкривається курортний комплекс Fishing Lodge, який тепер працюватиме під брендом Salamander Resort.

Комплекс почне приймати гостей в жовтні. Постояльців, як і колись, будуть чекати 302 просторі вілли, виконані в середземноморському стилі. 220 з них функціонують в якості готелю і пропонують розкішні номери різних категорій: від Executive Suite до трикімнатних Royal Suite з власним виходом до басейну.

На території комплексу є все необхідне для комфортного відпочинку - ресторани, два бари, чотири відкритих басейну, каплиця, спроектоване Джеком Ніклаус і визнане одним з кращих в країнах Карибського басейну і Мексиці поле для гри в гольф. Неподалік від комплексу, в декількох хвилинах їзди на катері, знаходиться відокремлений пляж, призначений для власників та гостей вілл.

У розпорядженні постояльців також широкі можливості дитячого відпочинку, спеціальні місця для риболовлі та прокат яхт і катерів. У реконструйованому комплексі будуть відкриті нові ресторани, клуб і додаткові магазини. Примітно, що Salamander Resort пропонує своїм гостям відмінний від інших домініканських курортів стиль відпочинку, що більше нагадує середземноморський, говориться в прес-релізі комплексу.
01 августа 2011, 13:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт