» Отдых » Новости туризма

У Turkish Airlines планують вдвічі збільшити кількість рейсів в Україну

    всего 84291 отеля

У Turkish Airlines планують вдвічі збільшити кількість рейсів в Україну

Авіакомпанія Турецькі Авіалінії ( Turkish Airlines ) планує збільшити кількість рейсів в Україну в два рази і довести їх до 60 на тиждень.

Про це сьогодні повідомив генеральний директор, і голова правління компанії Темель Котіль в Києві на прес-конференції з нагоди визнання Турецьких Авіаліній кращою авіакомпанією Європи. За його словами, сьогодні питання про збільшення рейсів вирішується в Державіаслужбі України.

" Якщо нам дозволять в двоє збільшити число рейсів - ми зробимо це... Якби Госавіааслужба сказала" Так ", ми могли б навіть вчора збільшити число рейсів ", - зазначив Котіль.

Також, він повідомив, що компанія Турецькі Авіалінії готова здійснювати код-шерінгові рейси з українською авіакомпанією АероСвіт.

Нагадаємо, що авіакомпанія Turkish Airlines в червні 2011 року в Парижі, за результатами опитування серед 18,8 мільйона пасажирів з 100 країн отримала престижну нагороду Skytrax World Airline Awards в категорії Краща авіакомпанія Європи.
30 июля 2011, 16:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт